Investeren

For a beautiful new industry

Perpetual Next converteert laagwaardige organische reststromen en afval naar waardevolle grondstoffen en producten voor duurzaam gebruik. Zolang we leven, blijven we afval en residu produceren. Laagwaardige reststromen die nu enkel bijdragen aan het probleem. Wij hebben technologieën ontwikkeld waarmee deze laagwaardige reststromen opgewaardeerd worden naar hoogwaardige producten en gebruikt kunnen worden op een industriële schaal. Producten zoals biocarbon, biogas en groen gas. Zo helpen we de overgang van een op fossiele grondstoffen gebaseerde economie naar een circulaire economie.

Investeren

Perpetual Next heeft de laatste jaren met hulp van vermogen van Family Offices enorme ontwikkeling doorgemaakt. Voor deze investeerders is ‘Stichting Administratie Kantoor Perpetual Next (STAK)’ opgericht waar de aandelen van professionele beleggers staan geregistreerd. Op deze wijze was, en is het nog steeds mogelijk om als investeerder deel uit te maken van deze toekomstbestendige markt.

The next step

Het ondernemende karakter van de organisatie heeft ertoe geleid dat er veel projecten zijn geïnitieerd en er is geïnvesteerd in diverse duurzame technologien. Door ‘build, own and operate’ heeft Perpetual Next veel unieke kennis en ervaring opgedaan wat weer toegepast wordt in nieuwe oplossingen. Dit heeft er o.a. toe geleid dat Perpetual Next is genomineerd voor de prestigieuze XPrize. Op het gebied van Carbon Removal, het afvangen van fossiele koolstof, zijn wij een bepalende speler in de wereld. Een markt die ook steeds groter wordt door toekomstige wet- en regelgeving vanuit Brussel.

En de groei gaat door. Er is vraag in de markt en er worden nieuwe projecten geïnitieerd en gebouwd waarmee deze groei verder doorgezet kan worden. Dit is erg kapitaalintensief. Daarom wordt in de toekomst ook de stap gemaakt naar institutionele investeerders voor een Series B investeringsronde of een strategische investeerder op business unit niveau . 

TOGETHER WE MAKE IMPACT BY REMOVING 1 GIGATON OF CO2 BY 2050

Propositie

Verschillende Family Offices ondersteunen ons al jaren bij het financieren van projecten. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en bouwen van fabrieken tot samenwerkingen met strategische partners. Hierdoor zijn wij in staat onze groei continue door te zetten en nieuwe kansen te benutten. Wanneer u vrijblijvende interesse hiervoor heeft laat u ons dat weten door onderstaand formulier geheel in te vullen zodat we contact met u kunnen opnemen.

De zakelijke kansen worden geschat op 4,5 biljoen dollar in 2030 en 25 biljoen dollar in 2050

Accenture

Meer informatie over de investeringsmogelijkheden bij Perpetual Next?