Werken bij
Perpetual Next

Werken aan de toekomst

Climate Change? Change it back! Bij Perpetual Next draag jij bij aan het gevecht tegen klimaatverandering. En werk je aan het creeëren van een beautiful new industry.

Dit doen we met een divers team dat elk vanuit hun eigen vakgebied werkt aan oplossingen. Van technisch en sales, tot research & development. Vanuit één van onze zes productiefaciliteiten in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Estland en Polen. En vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Wil je werken in een gepassioneerd team en dagelijks werken aan de transformatie naar een fossielvrije en circulaire economie? Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures.

Onze bedrijfscultuur

Bij Perpetual Next ontmoet je hardwerkende en gedreven collega’s met een frisse blik. Collega’s die dingen durven te zien die er nog niet zijn. We zijn gedreven, deskundig en met een gezonde dosis optimisme krijgen we het samen voor elkaar. Omdat we kansen zien en continu leren van en met elkaar. We inspireren elkaar door met aandacht te luisteren naar nieuwe ideeën en invalshoeken. Waarin we elkaar uitdagen, met altijd aandacht voor elkaars gezondheid en veiligheid.

As an engineer, I have always felt that there is beauty in the processes of the heavy industry, despite how dirty and pollutant it is. The motto of the company, For a beautiful new industry, gives me hope that one day only the beauty will remain, and everybody will see the industry as I do.

Technical Sales Manager - Perpetual Next

Groei met ons mee

In welk team je ook werkt, jij groeit met ons mee! Bij Perpetual Next hebben we ambitieuze doelstellingen en dat zien we ook in de teams en bij collega’s terug. Collega’ s zetten graag dat stapje extra. Wij nodigen jou dan ook uit om je continu te ontwikkelen door nieuwe vraagstukken, projecten en rollen op te pakken. Zie jij een kans? Benoem het en kijk hoe jij hier zelf richting aan geeft. Bij ons zit je nooit stil. Jij organiseert je eigen leerproces en wordt continu gechallenged door de ontwikkelingen bij Perpetual Next. Groei jij met ons mee?

Werken bij Perpetual Next

Vacatures

Hieronder onze huidige vacatures. Onderaan de vacature is een contactpersoon vermeldt waar reacties en vragen aan gericht kunnen worden. 

Ervaren reporting specialist

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Reporting Specialist met talent voor financiële verslaggeving en accounting voor onze business unit BioConversions. Je bent nauwkeurig, precies en neemt de volle verantwoordelijkheid voor het juist en volledig opstellen van de financiële rapportages. Je bent doortastend en analytisch en snapt het verhaal achter de cijfers. Je bent bedreven in het omgaan met complexe financiële  vraagstukken en je kan zelfstandig de consolidatie oppakken. 

HSEQ coördinator

Wie zoeken wij?

Ben jij een daadkrachtige, communicatief sterke HSEQ coördinator die veiligheid écht op de eerste plaats kan zetten? Ben je een goede netwerker en bruggenbouwer, die diverse stakeholders bij elkaar kan brengen? Ben jij een initiatiefnemer die ieder project graag tot een goed einde brengt? En wil je bijdragen aan een schonere wereld voor onze generatie en de generaties erna? Lees dan verder!

Perpetual Next - Control room Dilsen-Stokkem

Shift leaders te Dilsen-Stokkem (BE)

Wie zoeken wij?

Ben jij een ervaren shift leader die graag wil werken aan circulaire oplossingen en een schonere industrie? Of wil je misschien shift leader worden? Wij zijn er in ieder geval van overtuigd, dat we jou een leuke en betekenisvolle baan kunnen bieden, in een inspirerende omgeving.

Onze plant in Dilsen-Stokkem zet zich in voor de niet-fossiele wereld van morgen. Door middel van carbonisatie converteren we...

Procesoperators te Dilsen-Stokkem (BE)

Wie zoeken wij?

Ben jij een ervaren procesoperator die graag wil werken aan circulaire oplossingen en een schonere industrie?

Onze plant in Dilsen-Stokkem zet zich in voor de niet-fossiele wereld van morgen. Door middel van carbonisatie converteren we laagwaardige reststromen tot biokool, als hernieuwbaar alternatief voor bruin- of steenkool.

Operator/beheerder in Lelystad

Wij zijn op zoek naar een gedreven operator/beheerder die het leuk vindt om in een klein team te werken.

In deze functie als operator/beheerder werk je op onze plant in Lelystad. De consignatiedienst verdelen jullie als team bij toerbeurt. Wij zijn een scale-up in de energietransitie, geen dag is hetzelfde. We zijn druk bezig om onze fabrieken op te bouwen en nieuwe werkwijzen te bedenken. Ben je niet bang om vies te worden, je handen uit je mouwen te steken en te sleutelen dan zijn we op zoek naar jou!