Werken bij
Perpetual Next

Werken aan de toekomst

Climate Change? Change it back! Bij Perpetual Next draag jij bij aan het gevecht tegen klimaatverandering. En werk je aan het creeëren van een beautiful new industry.

Dit doen we met een divers team dat elk vanuit hun eigen vakgebied werkt aan oplossingen. Van technisch en sales, tot research & development. Vanuit één van onze zes productiefaciliteiten in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Estland en Polen.  En vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Wil je werken in een gepassioneerd team en dagelijks werken aan de transformatie naar een fossielvrije en circulaire economie? Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures.

Onze bedrijfscultuur

Bij Perpetual Next ontmoet je hardwerkende en gedreven collega’s met een frisse blik. Collega’s die dingen durven te zien die er nog niet zijn. We zijn gedreven, deskundig en met een gezonde dosis optimisme krijgen we het samen voor elkaar. Omdat we kansen zien en continu leren van en met elkaar. We inspireren elkaar door met aandacht te luisteren naar nieuwe ideeën en invalshoeken. Waarin we elkaar uitdagen, met altijd aandacht voor elkaars gezondheid en veiligheid.

As an engineer, I have always felt that there is beauty in the processes of the heavy industry, despite how dirty and pollutant it is. The motto of the company, For a beautiful new industry, gives me hope that one day only the beauty will remain, and everybody will see the industry as I do.

Technical Sales Manager - Perpetual Next

Uitgelichte vacatures

PN Conversions

Administratief medewerker

Perpetual Next Moerdijk

Vind jij het leuk om leveranciers welkom te heten en administratief werk op te pakken? Wil jij graag bij een fabriek werken waar we met elkaar bijdragen aan een duurzame toekomst? En zoek jij werk voor 2 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Process Operator

Perpetual Next Lelystad

Wij zijn op zoek naar een gedreven procesoperators die klaar is voor een nieuwe stap in zijn/haar carrière. Wij zijn een scale-up in de energietransitie, geen dag is hetzelfde. Ben je niet bang om vies te worden, je handen uit je mouwen te steken en te sleutelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

General Ledger Accountant

Perpetual Next Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende en interessante werkplek bij een organisatie met purpose? Heb jij een goede administratieve basis en draai jij je hand niet om voor het zelfstandig oppakken van de administratie voor zowel Nederlandse als buitenlandse entiteiten? Krijg je energie van een dynamische werkgever waar geen dag hetzelfde is? Dan bieden wij je een leuke werkplek in een interessante branche waar jij je geen moment gaat vervelen!

Groei met ons mee

In welk team je ook werkt, jij groeit met ons mee! Bij Perpetual Next hebben we ambitieuze doelstellingen en dat zien we ook in de teams en bij collega’s terug. Collega’ s zetten graag dat stapje extra. Wij nodigen jou dan ook uit om je continu te ontwikkelen door nieuwe vraagstukken, projecten en rollen op te pakken. Zie jij een kans? Benoem het en kijk hoe jij hier zelf richting aan geeft. Bij ons zit je nooit stil. Jij organiseert je eigen leerproces en wordt continu gechallenged door de ontwikkelingen bij Perpetual Next. Groei jij met ons mee?

Werken bij Perpetual Next

Is de volgende stap in je carrière bij Perpetual Next?