Werken bij
Perpetual Next

Werken aan de toekomst

Climate Change? Change it back! Bij Perpetual Next draag jij bij aan het gevecht tegen klimaatverandering. En werk je aan het creeëren van een beautiful new industry.

Dit doen we met een divers team dat elk vanuit hun eigen vakgebied werkt aan oplossingen. Van technisch en sales, tot research & development. Vanuit één van onze zes productiefaciliteiten in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Estland en Polen. En vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Wil je werken in een gepassioneerd team en dagelijks werken aan de transformatie naar een fossielvrije en circulaire economie? Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures.

Vacatures

Hieronder onze huidige vacatures. Onderaan de vacature is een contactpersoon vermeldt waar reacties en vragen aan gericht kunnen worden. 

Perpetual Next - Control room Dilsen-Stokkem

Shift leaders te Dilsen-Stokkem (BE)

Wie zoeken wij?

Ben jij een ervaren shift leader die graag wil werken aan circulaire oplossingen en een schonere industrie? Of wil je misschien shift leader worden? Wij zijn er in ieder geval van overtuigd, dat we jou een leuke en betekenisvolle baan kunnen bieden, in een inspirerende omgeving.

Onze plant in Dilsen-Stokkem zet zich in voor de niet-fossiele wereld van morgen. Door middel van carbonisatie converteren we...

Procesoperators te Dilsen-Stokkem (BE)

Wie zoeken wij?

Ben jij een ervaren procesoperator die graag wil werken aan circulaire oplossingen en een schonere industrie?

Onze plant in Dilsen-Stokkem zet zich in voor de niet-fossiele wereld van morgen. Door middel van carbonisatie converteren we laagwaardige reststromen tot biokool, als hernieuwbaar alternatief voor bruin- of steenkool.

Operator - Beheerder Lelystad

Wij zoeken een gedreven operator/beheerder die het leuk vindt om in een klein team te werken aan circulaire oplossingen en een schonere industrie. Wat ga je doen? Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren, bedienen en bijsturen van het productieproces vanuit de controlekamer. Het lopen van controle- en veiligheidsrondes en het signaleren en rapporteren van afwijkingen. Het correct besturen van de installatie om aan alle milieueisen te kunnen voldoen. 

Onze bedrijfscultuur

Bij Perpetual Next ontmoet je hardwerkende en gedreven collega’s met een frisse blik. Collega’s die dingen durven te zien die er nog niet zijn. We zijn gedreven, deskundig en met een gezonde dosis optimisme krijgen we het samen voor elkaar. Omdat we kansen zien en continu leren van en met elkaar. We inspireren elkaar door met aandacht te luisteren naar nieuwe ideeën en invalshoeken. Waarin we elkaar uitdagen, met altijd aandacht voor elkaars gezondheid en veiligheid.

As an engineer, I have always felt that there is beauty in the processes of the heavy industry, despite how dirty and pollutant it is. The motto of the company, For a beautiful new industry, gives me hope that one day only the beauty will remain, and everybody will see the industry as I do.

Technical Sales Manager - Perpetual Next

Groei met ons mee

In welk team je ook werkt, jij groeit met ons mee! Bij Perpetual Next hebben we ambitieuze doelstellingen en dat zien we ook in de teams en bij collega’s terug. Collega’ s zetten graag dat stapje extra. Wij nodigen jou dan ook uit om je continu te ontwikkelen door nieuwe vraagstukken, projecten en rollen op te pakken. Zie jij een kans? Benoem het en kijk hoe jij hier zelf richting aan geeft. Bij ons zit je nooit stil. Jij organiseert je eigen leerproces en wordt continu gechallenged door de ontwikkelingen bij Perpetual Next. Groei jij met ons mee?

Werken bij Perpetual Next