Nieuws

Letter of Intent with Prażmów Municipality

20 juli 2023

Vacature: Ervaren Reporting Specialist

17 juli 2023

Patent granted

23 mei 2023

Perpetual Next's basic patent in the field of torrefaction and carbonisation

OMR Moerdijk

OMR Moerdijk wint innovatieprijs

23 mei 2023

OMR Moerdijk, onderdeel van Perpetual Next, maakt onder meer biogas van laagwaardig voedselafval zoals over de datum voedsel, afgekeurd voedsel dat niet geschikt is voor menselijke of dierlijke consumptie, maar ook lokaal horeca afval.

By using forest residues while securing biodiversity, 5.6 gigatons CO2 can be avoided.

13 maart 2023

The science is clear. Sustainably managed forests and clever used forest products have a better impact on climate than leaving the forest alone. By using forest residues while securing biodiversity, an amount of 5.6 gigatons CO2 until 2050 can be avoided in Europe. This is the result of a study by Professor Hubert Röder.

Biomassa statement

7 september 2022

Biomassa is er in vele vormen, en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Een goed voorbeeld is wanneer hout wordt gebruikt voor de bouw van meubels en huizen, en de koolstof die bomen opslaan uit de atmosfeer wordt vastgelegd in producten die tientallen jaren mee kunnen.

BNR Koplopers: De kansrijke alternatieven voor Russisch gas

27 juni 2022

BNR Nieuwsradio Koplopers bespreekt in aflevering #45 de kansrijke, duurzame alternatieven voor Russisch gas. Met aan het woord ook CEO Niels Wage. Hij legt uit wat de verschillende technologieën van Perpetual Next kunnen betekenen in onze weg naar energie-onafhankelijkheid.

BNR Zakendoen: CEO Niels Wage over Perpetual Carbon

20 juni 2022

Op 20 juni 2022 was CEO Niels Wage te gast bij BNR Zakendoen, naar aanleiding van de Series A investeringsronde. Niels vertelde uitgebreid over de groeiplannen van Perpetual Next en de urgentie daarvan met het oog op het (geopolitieke) klimaat.

Persbericht: Perpetual Next haalt 320 miljoen euro aan nieuw kapitaal op in Serie A-financieringsronde

15 juni 2022

Perpetual Next heeft in een Series A-financieringsronde €320 miljoen aan nieuw aandelenkapitaal verworven. Het bedrijf zal het kapitaal gebruiken voor technologieacquisities en projecten gericht op carbon removal.